Persoonlijk en betrokken

bij uw verzekeringen

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten. De keuze voor een verzekering is dan voornamelijk gebaseerd op de prijs. Pas wanneer zich een schade voordoet, blijkt of de verzekering passend is en voldoet aan de verwachtingen. Het zal u niet verbazen dat dit zelden het geval is, met als gevolg dat veel mensen niet goed verzekerd zijn. Nog verontrustender is, dat ze zich ook niet bewust zijn van de risico’s die ze op dit moment lopen.

Bij Esdoorngroep doen we het dan ook anders, en bieden we iets, dat de aanbieders en prijsvergelijkers op internet niet doen. Een meerwaarde die veel belangrijker is dan enkel de meest voordelige maandpremie.  Bent u benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in Hellendoorn adviseren wij over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier.

Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn en passen bij het risico dat u kunt en wilt lopen. Vervolgens beoordelen we welke verzekeringen naast een scherpe premie ook nog goede voorwaarden hebben. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, en als u hulp nodig heeft in geval van een schade, staan we altijd voor u klaar. U kunt daarvoor onder kantoortijden ook altijd even bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar!

Neem contact met ons op voor uw vragen of een vrijblijvende afspraak.

Schade, ziekte en ongevallen verzekeringen