Bekijk welke zorgverzekering het beste bij u past!

Vanwege de stijging van de kosten van een zorgverzekering wordt er een recordaantal overstappers verwacht. Maar welke zorgverzekering sluit nu goed aan bij uw wensen en eisen? Met de zorgvergelijker van de Esdoorngroep kunt u dit snel en eenvoudig berekenen.

Vergelijk en sluit een zorgverzekering af die het beste bij u past inclusief collectiviteitskorting via de Esdoorngroep. NHG grens in 2023 omhoog

Collectiviteitskorting

De zorgverzekeringen zijn niet alleen duurder geworden vanwege de forse premiestijging maar ook omdat de collectiviteitskorting op de basisverzekering wordt afgeschaft. Circa 60 procent van de Nederlanders had voorheen deze korting, bijvoorbeeld via de werkgever, en kan hier geen gebruik meer van maken. Ondanks het vervallen van deze korting op de basisverzekering heeft Esdoorngroep nog altijd bij verscheidene verzekeraars een collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering. Zo heeft u een goede verzekering met financieel voordeel als klant van Esdoorngroep.

Vergelijken loont

Het verschil tussen de goedkoopste en duurste zorgverzekering is ruim 400 euro. En had u voorheen een collectiviteitskorting op de basisverzekering dan kan het verschil nog groter zijn. Des te meer reden om naar uw zorgverzekering te kijken.
Door de keuze van de juiste (aanvullende) verzekering krijgt u de gewenste zorg vergoedt en betaalt u niet onnodig voor zorg welke je mogelijk niet nodig hebt. Wist u dat het zelfs mogelijk is om de aanvullende zorgverzekering bij een andere verzekeraar dan de basisverzekering te sluiten?

Hoe werkt het zorgverzekeringsstelsel in Nederland?

Zorgverzekering vergelijken

Met de zorgvergelijkingsmodule van Esdoorngroep kunt u snel en eenvoudig een geschikte zorgverzekering vinden. U kunt op basis van uw zorgbehoefte de meest geschikte verzekeraar vinden of op basis van uw huidige zorgverzekering controleren of deze elders goedkoper kan.
Daarna kunt u de geschikte zorgverzekeraars, welke aan uw wensen voldoen, met elkaar vergelijken en online aanvragen. Als u uw zorgverzekering aanvraagt voor 31 december wordt uw huidige zorgverzekering automatisch stopgezet.

Premies en vergoedingen

Het complete vergoedingenoverzicht en premies per samenwerkende verzekeraar vindt u hier.

Advies nodig?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Wij helpen u dan ook graag hierbij.  Neem hiervoor contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. 

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens en vraag achter dan nemen wij contact met u op.