Esdoorngroep levert nieuwe leaseauto Hyundai IONIQ 5 in Vriezenveen

Afgelopen week heeft Harold uit Vriezenveen zijn nieuwe leaseauto via de Esdoorngroep, de Hyundai IONIQ 5, in ontvangst mogen nemen.

Esdoorngroep bemiddelt niet alleen in hypotheken en verzekeren maar ondersteunt ook in je zoektocht naar een geschikte leaseauto. Een leaseauto wordt namelijk geregistreerd als een lening en als tussenpersoon kijken we gezamenlijk naar de best passende mobiliteitsoplossing. Dit kan gaan om het zelfstandig aanschaffen van een auto en deze via ons verzekeren, een lening afsluiten om je droomoccasion of nieuwe auto te kopen of leasen zodat je zorgeloos kunt rijden voor een vast maandelijks bedrag inclusief reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Harold ontving afgelopen week zijn nieuwe Hyundai Ioniq 5 en verteld graag zijn ervaring en de meerwaarde van de Esdoorngroep tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe auto.

Waarom heb je gekozen voor private lease?

In het verleden heb ik altijd eigen auto’s gehad maar een paar jaar terug ben ik overgestapt naar autolease. Hiermee kan ik een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag en hoef ik mij geen zorgen te maken over afschrijvingskosten of forse onderhoudskosten. Vorig jaar moest ik mijn vorige leaseauto inleveren en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe wat ik als autoliefhebber erg leuk vind om te doen. Hierbij kijk ik naar de nieuwste modellen en lees mij in op alle mogelijkheden en beschikbare opties.

Waarin heeft Esdoorngroep geholpen?

In eerste instantie was ik niet op de hoogte dat Esdoorngroep mij kon ondersteunen bij de keuze van een nieuwe leaseauto. Ik stelde Esdoorngroep een vraag over mijn vorige leaseovereenkomst waarna ik werd gewezen op deze mogelijkheid. Vanaf dat moment hebben ze mij volledig bij de hand genomen. 

Ik had 4 verschillende type elektrische auto’s op het oog waar ik zelf ook al offertes van had ontvangen. Deze voertuigen heb ik kenbaar gemaakt waarna zij op zoek gingen naar de beste deal. Doordat Esdoorngroep samenwerkt met verschillende leasemaatschappijen scheelde dit maandelijks enorm in de kosten ten opzichte van de offertes die ik had ontvangen van de dealers. En mocht ik de jaarkilometrage overschrijden dan waren de meerkilometers ook nog eens goedkoper. 

Kon je je leaseauto zelf samenstellen?

Ja hoor, dit was geen probleem. Nadat ik de keus had gemaakt voor de Hyundai IONIQ 5 heb ik alle opties kenbaar gemaakt welke ik er graag op wou hebben. Hierop ontving ik de definitieve offerte waarna de auto in bestelling ging. Door de lange levertijd op met name elektrische auto’s heeft het wel even geduurd voordat ik mijn auto in ontvangst mocht nemen maar Esdoorngroep heeft mij ook hierbij geholpen middels een voorloopauto.

Zou je anderen Esdoorngroep aanraden bij de keuze van private-lease?

Absoluut, niet alleen omdat het maandelijks scheelt in de portemonnee maar ook vanwege de goede ondersteuning. Wanneer er vragen of onduidelijkheden waren kon ik altijd bellen of mailen en kreeg hier direct antwoord op. Naast het gemak van een vast aanspreekpunt vind ik het ook prettig dat ze goed in beeld hebben dat het maandbedrag verantwoord is en op de overeenkomst het keurmerk private lease van toepassing is.

Esdoorngroep Autolease

Wij wensen Harold en zijn gezin veel plezier en veilige rijkilometers toe met zijn nieuwe auto. Ook benieuwd of private lease interessant is voor jou?  Door onze samenwerking met verscheidene mobiliteitspartners gaan wij op zoek naar de best passende lease-aanbieding.

Met autolease kun je zorgeloos autorijden. Je betaald een vast bedrag per maand passend binnen jouw budget en rij zonder zorgen en zonder risico.

Onderstaand enkele voorbeelden van private, elektrische en zakelijke lease. Neem gerust contact met ons op voor maatwerk of vragen over autolease.va